homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu faceti ca mine :|-2

#20 2008-07-10 15:50:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Nu faceti ca mine :|

Wild nu esti proasta doar ca tu l-ai iubit pe omul asta a fost si primul si nu ai vrut sa renunti la el.... dar tot raul spre bine acum stiu ca esti cu un baiat care te iubeste si se poarta super smile .eu iti doresc toata fericirea din lume puss puss puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-07-10 15:51:10

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

waaai  ce nenorocit !! box

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-07-10 15:52:03)

#22 2008-07-10 15:52:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

kram asa e fetelor acum sunt cu cineva care chiar ma iubeste dar m-a marcat experienta asta profund. Din fata vesela care eram la 17 ani am anjuns sa nu mai stiu cum sa zambesc uneori neutral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#23 2008-07-10 15:52:41

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

nu esti proasta, wildhoney! ai fost doar naiva dar ti-ai invatat lectia! prin asta trecem cu totii...
stii vorba aia.. un sut in fund, un pas inainte, so.. puss

#24 2008-07-10 15:53:34

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu esti proasta...doar k il iubeai. sincer a fost un cacanar de om,scuzati limbajul...e bine k pana la urma ti-ai dat seama de anumite chestii!NU te merita,un astfel de om nu e barbat,nu merita nimic... nu-s eu in masura sa judec,si imi pare rau ca o fac dar totusi...
bine k l-ai lasat,dar totusi nu inteleg dc nu te-ai dus la mare cu prietenii tai dak el nu putea sa mearga sau dormea p plaja...wtf?
si acu nu mai asculti rock din cauza lui?te mai consumi din cauza lui?
bine k ai langa tine un om minunat..
iti doresc multa fericire pusspuss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-07-10 15:55:57

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

moama wild ce nenorocit....box si saraca de u.... puss
oof bine k ai trecut peste asta...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#26 2008-07-10 15:57:07

Emilya
Platinum member
Site

rock nu mai ascult pentru ca nu ma mai reprezinta....iar atunci nu m-am dus la mare pentru ca nu aveam cu cine...avusese el grija sa ii indeparteze pe totzi...iar atunci cand am fost impreuna iar el nu avea kef de plaja, eram noi si cu inca un cuplu..nu vroiam sa fiu a 5-a roata la carutza

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#27 2008-07-10 15:59:39

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

te cred sad eu dupa ce m-am desp de boul ala multa vreme nu am asc my dying bride,a doua formatie preferata a mea! ca sa nu zic de melodia "zmeul" de la vama...kre acu ma lasa rece!

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#28 2008-07-10 15:59:39

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

wild...bine macar ca dupa 2 ani ai pus punct, sunt alte persoane care nici dupa ani si ani nu reusesc sa se desparta, care asteapta schimbarea schimbarilor...si eu am fost cu cineva , stiam ca ma inseala...da pana nu a zis el sa ne despartim..eu nu am avut curajul.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#29 2008-07-10 16:01:58

Emilya
Platinum member
Site

gugulik eu am tinut de relatia asta...din pacate numai eu...imi pare rau de faptul ca mi-am pierdut cei mai frumosi ani cu el si ca a reusit sa imi f**a creierii cum a vrut el...si din cauza lui nu ma mai recunosc

#30 2008-07-10 16:04:41

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu intr-a 9 am stat cu unu, era praf omu. de atunci am invatat k nu trebuie sa stau cu baieti mai prosti k mine lol
in fine, eu ma bucur k nu am pus la suflet nimic, k asa puteam sa o lungesc mult si bine cu el si nu ar fi fost bine k era vai de capu lui si crek mai era si alcoolic. am aflat k si-a taiat si venele dupa k l-a mai tinut una de curva masculina lol si dupa ce k era vai de capu lui, o mai avea si f mica rotfl
mai mult crek l-am tinut k sa am cu cine sa fac sex lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#31 2008-07-10 16:06:23

Emilya
Platinum member
Site

la mine prb e ca din cauza lui mi s-a format o anumita gandire si anume ca daca omul de langa mine nu ma face sa sufar inseamna ca nu il iubesc cu adevarat.sad

#32 2008-07-10 16:12:25

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

Wildhoney a scris:

la mine prb e ca din cauza lui mi s-a format o anumita gandire si anume ca daca omul de langa mine nu ma face sa sufar inseamna ca nu il iubesc cu adevarat.sad

gandirea ne-o modificam zilnic cate putin...
tu ai facut un pas...stii despre ce e vb asa ca poti sa schimbi asta...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#33 2008-07-10 16:13:45

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

doamne , da stii ca te inteleg, fostul meu din baiatul de zahar care era , a ajuns alcoolic pt ca se angajase la un bar, si ii pica cate una mica, asa ca a ajuns baiatul alcoolic, spitale alea alea, nu vreau sa ma mai gandesc, oribil , nu alta, mergeam la el, era cu sticla de vin pe masa, ii era sete bea bere.. groaznic

offtopic wild esti nascuta pe 23 noiembrie? nu de alta dar si eu sunt nascuta pe 23 noiembrie smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#34 2008-07-10 16:14:18

Emilya
Platinum member
Site

cum sa fac asta? Cum sa fac sa nu ma mai bantuie fantomele trecutului?

#35 2008-07-10 16:15:05

Emilya
Platinum member
Site

offtopic da alina suntem nascute in aceeasi zi..si tot alina ma cheama apropo lol

#36 2008-07-10 16:17:46

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Wildhoney a scris:

offtopic da alina suntem nascute in aceeasi zi..si tot alina ma cheama apropo lol

:f?rv?nad: ce fain, nu am mai intalnit pe nimeni pana acu desi mi-as fi dorit sa fie nascuta in aceeiasi zi cu mine... hai ca-i buna pup rock puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#37 2008-07-10 16:58:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si fostul meu s-a transformat din prima mea iubire intr-un cosmar de care ma bucur ca am scapat... dupa 5 ani...
la inceput, eu aveam 16 ani, el 19. era super, ne iubeam, ma tinea in puf. eram cea mai fericita. la 20 de ani el a plecat in armata, am plans mult amandoi, a trcut cumva si  anul de armata. dupa ce a venit acasa, si-a bagat dosarul la jandarmerie si s-a angajat acolo. incetul cu incetul, a inceput sa se schimbe... sa tipe la mine, nu conta ca eram doar noi 2 sau mai multi... nu vroia niciodata sa iesim nicaieri, nu in oras, nu la felix, nu la mare... iesea doar cu un prieten si coleg de-al lui. il sunam si ziceam: "salut. ce mai faci?" el "bine" si atat. daca eu ziceam in mom ala "ok. papa" nu era nici o problema. pe el nu-l interesa niciodata ce fac eu, cum a fost la scoala, daca ma doare ceva... ii ziceam "te iubesc" si el zicea "bine". ma intindeam spre el sa-l sarut, el zicea "nu cu limba ca nu am chef" :f?rv?nad:
certurile s-au inmultit, pt ca eu tot trageam sa fie bine, ii tot reprosam ca nu ma baga in seama, ca nu simt afectiune din partea lui, el facea crize...
nu aveam voie sa-i vad lista de mes (nici macar in prezenta lui), sa ma ating de tel lui, primea apeluri de la tot felul de numere, ii tot apareau nr de fete in tel... l-am prins o data ca vroia sa se intalneasca cu o tipa (se intalnise deja cu ea de vreo 2 ori si mai urma) si tot el s-a crizat neutral . din acel moment totul s-a ruinat. am incercat sa trec peste dar nu am putut. si ne certam zilnic, cred. nu mai aveam chef sa ma intalnesc cu el, dar cred ca din obisnuinta o faceam.
si a aparut adi hjarta in 2 saptamani, cred, m-am indragostit de el si el de mine (asta se intampla in 2007). si i-am spus fostului ca vreau sa ne despartim si atunci s-a trezit la realitate. a plans, a umblat dupa mine, le suna pe mama si pe sora-mea sa le spuna ca el ma iubeste, si eu m-am incurcat cu un coleg de munca (investigase si stia totul despre el, de la adresa la nr de masina). ii zicea mamei ca umblu cu ady pt ca are masina si nush ce... tillfreds a fost la psiholog la el la munca... ca suferea tare baiatul. ma suna si imi spunea ca el ma iubeste, sa-i mai dau o sansa... si eu i-am zis "e prea tarziu acum. trebuia sa-ti dai seama inainte sa se intample toate astea". pana l-a urma s-a potolit...
iar acum sunt cea mai fericita de pe lume, pt ca iubesc si sunt iubita de un barbat extraordinar, care are chef sa ma sarute oricand, si ar face orice sa ma faca fericita. si eu la fel pentru el smile

#38 2008-07-10 17:43:20

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

Wildhoney a scris:

cum sa fac asta? Cum sa fac sa nu ma mai bantuie fantomele trecutului?

pai poti sa incepi prin a realiza ca dragostea si suferinta nu merg mana in mana...adica, daca cel cu care esti nu te face sa suferi ca un caine asta nu inseamna ca nu il iubesti...
incearca sa nu mai asociezi dragostea cu suferinta
e adevarat ca dragostea provoaca suferinta...dar se poate si fara...
sunt sigura ca experienta cu fostul te-a marcar enorm, dar mi se pare ca ai trecut peste, ca ai invatat ceva din ea (daca nu chiar mai mult)
fantomele trecutului bantuie pe toata lumea,uneori mai mult, alteori mai putin. important e sa le lasi acolo in trecut si sa nu le lasi sa iti afecteze prezentul...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.