|
Nu esti logat.
Nu faceti ca mine :|-2#20 2008-07-10 15:50:21
Re: Nu faceti ca mine :|Wild nu esti proasta doar ca tu l-ai iubit pe omul asta a fost si primul si nu ai vrut sa renunti la el.... dar tot raul spre bine acum stiu ca esti cu un baiat care te iubeste si se poarta super .eu iti doresc toata fericirea din lume VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-07-10 15:51:10
Re: Nu faceti ca mine :|waaai ce nenorocit !! Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-07-10 15:52:03) Offline #22 2008-07-10 15:52:35Re: Nu faceti ca mine :|asa e fetelor acum sunt cu cineva care chiar ma iubeste dar m-a marcat experienta asta profund. Din fata vesela care eram la 17 ani am anjuns sa nu mai stiu cum sa zambesc uneori Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #23 2008-07-10 15:52:41
Re: Nu faceti ca mine :|nu esti proasta, wildhoney! ai fost doar naiva dar ti-ai invatat lectia! prin asta trecem cu totii... Offline #24 2008-07-10 15:53:34
Re: Nu faceti ca mine :|nu esti proasta...doar k il iubeai. sincer a fost un cacanar de om,scuzati limbajul...e bine k pana la urma ti-ai dat seama de anumite chestii!NU te merita,un astfel de om nu e barbat,nu merita nimic... nu-s eu in masura sa judec,si imi pare rau ca o fac dar totusi... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-10 15:55:57
Re: Nu faceti ca mine :|moama wild ce nenorocit.... si saraca de u.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #26 2008-07-10 15:57:07Re: Nu faceti ca mine :|rock nu mai ascult pentru ca nu ma mai reprezinta....iar atunci nu m-am dus la mare pentru ca nu aveam cu cine...avusese el grija sa ii indeparteze pe totzi...iar atunci cand am fost impreuna iar el nu avea kef de plaja, eram noi si cu inca un cuplu..nu vroiam sa fiu a 5-a roata la carutza Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #27 2008-07-10 15:59:39
Re: Nu faceti ca mine :|te cred eu dupa ce m-am desp de boul ala multa vreme nu am asc my dying bride,a doua formatie preferata a mea! ca sa nu zic de melodia "zmeul" de la vama...kre acu ma lasa rece! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #28 2008-07-10 15:59:39
Re: Nu faceti ca mine :|wild...bine macar ca dupa 2 ani ai pus punct, sunt alte persoane care nici dupa ani si ani nu reusesc sa se desparta, care asteapta schimbarea schimbarilor...si eu am fost cu cineva , stiam ca ma inseala...da pana nu a zis el sa ne despartim..eu nu am avut curajul. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #29 2008-07-10 16:01:58Re: Nu faceti ca mine :|gugulik eu am tinut de relatia asta...din pacate numai eu...imi pare rau de faptul ca mi-am pierdut cei mai frumosi ani cu el si ca a reusit sa imi f**a creierii cum a vrut el...si din cauza lui nu ma mai recunosc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #30 2008-07-10 16:04:41
Re: Nu faceti ca mine :|eu intr-a 9 am stat cu unu, era praf omu. de atunci am invatat k nu trebuie sa stau cu baieti mai prosti k mine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #31 2008-07-10 16:06:23Re: Nu faceti ca mine :|la mine prb e ca din cauza lui mi s-a format o anumita gandire si anume ca daca omul de langa mine nu ma face sa sufar inseamna ca nu il iubesc cu adevarat. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #32 2008-07-10 16:12:25
Re: Nu faceti ca mine :|
gandirea ne-o modificam zilnic cate putin... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #33 2008-07-10 16:13:45
Re: Nu faceti ca mine :|doamne , da stii ca te inteleg, fostul meu din baiatul de zahar care era , a ajuns alcoolic pt ca se angajase la un bar, si ii pica cate una mica, asa ca a ajuns baiatul alcoolic, spitale alea alea, nu vreau sa ma mai gandesc, oribil , nu alta, mergeam la el, era cu sticla de vin pe masa, ii era sete bea bere.. groaznic Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #36 2008-07-10 16:17:46
:f?rv?nad: ce fain, nu am mai intalnit pe nimeni pana acu desi mi-as fi dorit sa fie nascuta in aceeiasi zi cu mine... hai ca-i buna pup Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #37 2008-07-10 16:58:23
Re: Nu faceti ca mine :|si fostul meu s-a transformat din prima mea iubire intr-un cosmar de care ma bucur ca am scapat... dupa 5 ani... Offline #38 2008-07-10 17:43:20
pai poti sa incepi prin a realiza ca dragostea si suferinta nu merg mana in mana...adica, daca cel cu care esti nu te face sa suferi ca un caine asta nu inseamna ca nu il iubesti... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|